Clinic Academy är EdTech-företaget som vill underlätta fortbildningen för yrkesverksamma inom tandvården

Varför väljer ni att medverka på Swedental 2022?

Som ett växande EdTech-företag ser vi det som en självklarhet att vi ska vara på plats för att kunna möta framtida samarbetspartners. Vi fokuserar såklart även på att erbjuda tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker att kunna fortbilda sig med våra tjänster och dom hoppas vi kunna möta på Swedental 2022.

 

 

Vilka tjänster/produkter erbjuder ni?

Är du tandläkare, tandhygienist, tandsköterska eller tandtekniker? Då kan du fortbilda dig med hjälp av vår onlinetjänst som har ett stort utbud av digitala kurser. Clinic Academy är en digital läroplattform med över 1500 onlinekurser och webbinarier som är skräddarsydda för yrkesverksamma inom tandvård. Vi har ett nära samarbete med de mest framstående föreläsare och kan därmed erbjuda relevant utbildningsmaterial med de senaste metoderna inom dentalbranschen.

 

För dig som driver klinik eller är en fristående föreläsare erbjuder vi specialanpassade lösningar, Live-streamingtjänst och produktion av online kurser.

 

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda det absolut senaste inom tandvård. Clinic Academy Advisory Board arbetar som en del av kvalitetssäkringen och säkerställer att Clinic Academy erbjuder högkvalitativa utbildningar och bidrar till att ständigt förbättra tjänsterna. I Advisory Board sitter Anne Mette Stougaard är en engagerad tandläkare och tandhälsoförmedlare,

 

Per Engstrand är ordförande och har en gedigen erfarenhet från tandvårdsbranschen, Jens Lætgaard har lång erfarenhet av att skapa innehåll och producera videor inom tandkirurgi och Marija Darwish är en engagerad och erfaren tandhygienist som är stolt över sitt yrke. Ni kan läsa mer om Advisory Board här.

 

 

Händer det något spännande i er monter?

Såklart det gör! Vi kommer ha ett erbjudande att få testa Clinic Academy gratis under 30 dagar. Vi kommer smygstarta kampanjen innan Swedental, så du kan redan nu ta del av kampanjen här och få 30 dagars fri tillgång till vår plattform redan idag!

 

 

Vilka utmaningar ser ni att era kunder står inför och hur underlättar ni för dem?

Utbud av kurser och online tjänster växer samtidigt som kravet på fortbildning. Det är utmanande att välja rätt och hålla kolla på vad som är relevant. Vårt mål är att underlätta för tandvårdspersonal att hitta relevanta kurser, kunna strukturera och följa upp sin utbildning, få information om trender från andra länder och mycket mer. Vi ser det som en självklarhet att kunna dela med oss av vårt material så att alla har tillgång till att kunna fortbilda sig inom sin profession.