Om Swedental

13-15 november 2024, Svenska Mässan i Göteborg

13-15 november 2024, Svenska Mässan i Göteborg

Nordens största mötesplats för hela tandvården

Ingenting slår det verkliga mötet. Särskilt inte i dentalbranschen. Vid det senaste mötet i Göteborg registrerades över 9700 besök till Swedental. Som Nordens tveklöst största mötesplats för alla som arbetar inom tandvårdssektorn är Swedental därför ett måste. Odontologisk Riksstämma och Swedental erbjuder ett gyllene tillfälle för hela tandvårdsteamet att samlas och träffa leverantörer i ett professionellt sammanhang.

Yrkesverksamma i dentalvården står inför allt större utmaningar och möjligheter än tidigare. Inte minst i samband med den utökade digitaliseringen av både vården och samhället i stort samt kravet på hållbarhet. Här träffar du kollegor i branschen och får en glimt av framtiden – med stort fokus på aktuella ämnen. Swedental innebär också en unik möjlighet att träffa gamla vänner och kollegor, och att stifta nya bekantskaper.


 

Detta visas på Swedental

• Arbetsgivare, rekrytering
• Ekonomi och administration
• Farmaceutiska produkter
• Förbrukningsartiklar
• Handinstrument
• Hygienartiklar
• Intresseorganisationer
• Implantat
• Inredning för klinik och laboratorium

• Journal, kontors- och datahjälpmedel
• Konsulttjänster
• Skydds- och arbetskläder
• Tandtekniska arbeten
• Tandteknisk utrustning
• Tandtekniska förbrukningsartiklar
• Utrustning för klinik och praktik
• Övrigt

Varför besöka Swedental?

Årets uppdatering för dig som arbetar inom svensk tandvård

Världen förändras i snabb takt, och att vara världens bästa tandläkare räcker inte längre lika långt. Alla yrkesverksamma inom dentalbranschen står inför en mängd utmaningar och en hel del press. Patienter har idag större valmöjligheter, vilket gör att de jämför priser och tjänster i större utsträckning. Det är inte många som går till en ny tandläkare utan att först ha undersökt sina alternativ online. Detta gör det personliga mötet ännu viktigare.

Best practice från hela världen

På senare år har Odontologiska Riksstämman och Swedental utvecklats till riktiga internationella event där yrkesverksamma inom dentalbranschen kan lära sig best practice från hela världen.

Helhetslösningar

Våra utställare har lösningarna för hur en praktik blir mer effektiv och framgångsrik, från utrustning till administration och IT.

Det bästa stället att nätverka på

Med flera tusen delegater på kongressen är det här det absolut bästa tillfället att träffa kollegor och experter från hela Sverige och utanför. Det är här alla samlas för att lära av varandra.

Allt under samma tak

Här finns precis allt under samma tak, under tre högintensiva och fokuserade dagar. Dessutom befinner vi oss på en av Sveriges mest attraktiva mötesplatser, på Svenska Mässan och Gothia Towers, mitt i hjärtat av Göteborg.

Över

4 200 delegater

på kongressen

Över

9 700 besökare

från samma bransch

Seminarier och

utbildningar

inom den senaste tekniken

Best practice

från 180 utställare

Citat från besökare

"Jag gillar den svenska riksstämman, den håller högre kvalitet än det norska landsmötet. Aktuella ämnen och kunniga talare. Det är även väldigt intressant att gå runt på mässan och bli uppdaterad om alla nya produkter."

Svetlana Kobets, tandläkare, Norge

"På stämman fick jag en del uppdaterade kunskaper. Bl a kring postoperativa komplikationer vid käkkirurgi. Sedan är det alltid trevligt att gå omkring bland montrarna, jag har tittat på scanning till exempel. En mycket bra mässa!"

Annelie Fridh, utbildningstandläkare, Odontologen Göteborg

"Jag har varit intressanta föreläsningar om karies och röntgen. Om hur man ska tänka, vad man ska göra och inte göra. På mässan kunde jag uppdatera mig om vad som finns på marknaden, bl a kring digital scanning. Riktigt bra!"

Sharin Ahmed, tandläkare, Region Sörmland

"Jag har tittat mycket på tandläkarstolar och unitar. Det är bra att kunna jämföra olika produkter, både när det gäller utrustningar och det vi jobbar med som implantat, skenor och tandställningar. Utbudet är stort på mässan."

Charlotte Malmström, tandläkare, Varberg

Få reda på senaste nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev