Fem snabba med Praktikertjänst

Varför väljer ni att medverka på Swedental 2022?
Praktikertjänst är Sveriges största privata vårdgivare och vi har något att erbjuda alla inom tandvård. Swedental är ett ypperligt tillfälle för oss att träffa både befintliga och framtida medarbetare och kollegor.

 

Vilka tjänster/produkter erbjuder ni?
Vi erbjuder en spännande framtid för den som vill driva egen mottagning, eller arbeta som privattandläkare. Praktikertjänst erbjuder många olika alternativ och i samtal med de som är nyfikna på att bli en del av oss så hittar vi alltid en väg framåt.

 

Händer det något spännande i er monter?
Absolut! Kom och träffa yngre tandläkare som driver egen mottagning och delar med sig av sina erfarenheter. Vi kommer även erbjuda både mingel och olika happenings.

 

Vad är er bästa erfarenhet eller minne från förra gången ni ställde ut på Swedental?
Swedental brukar alltid skapa många bra möten med tandläkare som brinner för vården och patienten.

 

Vilka utmaningar ser ni att era kunder står inför och hur underlättar ni för dem?
Det finns ett enormt engagemang hos de som arbetar inom tandvården i dag. Vi måste ta vara på det engagemanget. Praktikertjänst har funnits i över 60 år och vi fortsätter att utveckla och driva svensk tandvård framåt. Här vill vi hitta rätt kandidater och mottagningar att fortsätta vårt arbete. Oavsett om man bor i storstadsregioner eller glesbygd, vår affärsmodell möjliggör en hållbar livsstil där du kan kombinera arbetsliv och privatliv genom hög flexibilitet och trygghet.

 

På bild och intervjuad: Jonny Larsson Möllenhoff, Praktikertjänsts chef för regional affärsutveckling och rekrytering