Fem snabba med Muntra

Varför väljer ni att medverka på Swedental 2022?
Den främsta anledningen är att det är både roligt och inspirerande på Swedental. Det är ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter med både kunder och leverantörer inom branschen. Vi hoppas lämna mässan med nya insikter och ett bredare nätverk.

 

Vilka tjänster/produkter erbjuder ni?
Muntra tillhandahåller ett molnbaserat journal- och röntgensystem. Systemet innehåller alla viktiga delar som tandkliniken behöver så som journalföring, E-remiss, ekonomihantering, labborderhantering och E-recept. Vi har även en bokningssite för att underlätta onlinebokning för patienter och kliniker.

 

Händer det något spännande i er monter?
Vårt mål är att skapa en monter som sticker ut från det vanliga. En balans mellan rolig och spännande monter som samtidigt kan presentera vår produkt på bästa sätt. Vi hoppas vara svåra att missa på utställargolvet.

 

Vad är er bästa erfarenhet eller minne från förra gången ni ställde ut på Swedental?
Förra mässan var helt fantastisk och speciell på många sätt. Bland annat var det första stora eventet efter pandemin, vilket var speciellt. Sedan var det också första mässan som Muntra ställde ut på med egen monter. Att träffa alla underbara kunder och kollegor inom branschen och knyta nya kontakter är något vi gläds åt fortfarande.

 

Vilka utmaningar ser ni att era kunder står inför och hur underlättar ni för dem?
Muntra ser att branschen står inför en stor förändring där patienternas krav på bland annat tillgänglighet och god digital kommunikation står i fokus. Digitalisering av tandvården är en utmaning som kommer att kräva mycket arbete, inte bara från våra kunder men även leverantörerna för att kunna möta patienternas behov. Detta skifte är mycket av anledningen till att vi finns för att underlätta detta skifte och bidra till ett bättre vårdflöde.