Fyra snabba till Staffan Fryklöf på DAB

Vi intervjuar säger Staffan Fryklöf, försäljningschef på DAB, om deras medverkan på Swedental den 13-15 november i Göteborg.

 

Varför väljer ni att medverka på Swedental?
I dag när informationen för det mest sker i digital form via sociala medier, websidor och e-postutskick med mera så försvinner mycket av känslan som man får vid det personliga mötet. Att direkt kunna interagera, få synpunkter om vad som attraherar, vilket behov man har för kliniken. Känna och testa. Därför är mässan Swedental en viktig samlingspunkt.

 

Berätta lite om DAB, vilka ni är och vad gör ni?
DAB är ett företag som grundades av tandläkare för tandläkare för över 120 år sedan. DABs mål är att erbjuda tandvården de bäst anpassade produkterna för att kunna ge patienterna optimal tandvård. DAB erbjuder allt från enkla bomullspellets till avancerad 3D-röntgen, fräsar, printer och skannrar. DAB erbjuder även föredrag, utbildningar och workshops för att hålla tandvårdspersonalen uppdaterad på den senaste teknologin och behandlingsmetoderna.

 

Händer det något spännande i er monter?
I vår monter kommer det att finnas ett antal nyheter och värdefulla erbjudanden. Allt från handinstrument, borr, filar till stol och unit, röntgen och skannrar. Besök vår hemsida, här kommer det att finnas uppdateringar när det närmar sig mässan.

 

Vilka utmaningar ser ni att era kunder står inför och hur underlättar ni för dem?
Utmaningarna för tandvårdsbranschen är inte bara den snabba utvecklingen av ny teknik och allt vad det innebär, utan också att hålla sig ajour med alla lagar och regler som implementeras med ojämna mellanrum. Även politiska beslut. Här kan vi vara en del i att med kurser informera/utbilda tandvårdspersonal. Exempelvis debiteringskurser, hygienkurser, endodontikurser m.fl. DAB har också god kunskap inom miljöområdet som blir en allt viktigare del inom tandvården.

 

Om DABs medverkan