Röster om Swedental

Förra gången ökade besökssiffran med 25% och 14 390 dagsbesök noterades på Swedental. Det är den näst högsta besökssiffran i mässans 42-åriga historia och många av utställarna var väldigt nöjda med sitt deltagande.

Så tyckte utställarna:

”Vi har varit med i 22 år och jag kan inte minnas en bättre mässa! Det gäller både antalet besökare och kvaliteten på besökare. Vi har fått många nya kontakter. Vi ser redan fram emot 2018, nästa gång mässan går i Göteborg.”
Pär Mårtensson, VD, Dentalmind

”En mycket lyckad mässa för oss, det har varit full rulle från första stund! Vi har märkt ett stort intresset för våra produkter och har haft en perfekt mix av nya och befintliga kunder. Definitivt den bästa mässan hittills i Göteborg.”
Henrik Bonebjär, marknadsföring, Unident

”En väldigt trevlig mässa! Vi har haft ett jämnt flöde av besökare och gjorde även en stor ’After Dent’-satsning med 350 inbjudna gäster, förlagt till en krog på Avenyn. Just cityläget och närheten mellan mässa, hotell och restauranger är en enorm styrka för Swedental i Göteborg. Vi är absolut med igen 2018.”
Niklas Brodin, Sverigeansvarig, Dentsply

 

”Vi valde att presentera en stor nyhet på årets Swedental: i samband med företagets 50-årsjubileum donerar ägarfamiljen Eklund 50 miljoner kr till en ny stiftelse för odontologisk forskning och utbildning. Vi bjöd på bubbel i montern och fick ett mycket bra genomslag. Vår satsning på Swedental, med utökad monter, är den största vi gör i Norden i år. Och vi känner att vi träffat helt rätt!”
Anne-Kristin Ottosson, nordic general manager, TePe Munhygienprodukter

”I år var vi med för 40:e gången och årets mässa var en av de absolut bästa. Jag kan t ex inte minnas att det någonsin tidigare varit så mycket folk på torsdagen, alltså mässans första dag. Fredagen blev ännu bättre, men det är mer normalt. Vi hade fyra montrar, totalt över 300 kvadratmeter, och tusentals besökare. Det kan t ex illustreras av att vi bjudit på över 3 000 koppar kaffe. För oss är Swedental årets viktigaste exponeringstillfälle och vi är, totalt sett, mycket nöjda.”
Jan-Åke Österlund, mässansvarig, DAB Dental

Medverka på Swedental

Läs mer om att ställa ut