Odontologisk Riksstämma 2018

Har du ännu inte köpt biljetter till kongressen har du möjlighet att göra det på plats på Svenska Mässan.

Seminarier 2018

Gamify Riksstämman

I år kan du inte bara lyssna på föreläsningar om hur digitalisering och it kan förändra vårt arbetssätt och vårt sätt att kommunicera med och motivera patienterna. Nu får du också chansen att testa en av de hetaste trenderna: gamification. Kan man genom att ge poäng och belöningar helt enkelt leka fram önskade beteenden hos mottagaren? Vi testar konceptet på årets Riksstämma.

Läs mer i programboken >>

Odontologisk Riksstämma 2018

Det bästa stället att nätverka på

Välkommen till Odontologisk Riksstämma och Swedental på Svenska Mässan den 14-16 november. Det är här alla samlas för att lära av varandra! Sist hade vi över 5 200 delegater på kongressen och 215 utställare på Swedental i Göteborg. Här hittar du precis allt under samma tak, under tre högintensiva och fokuserade dagar.

Digitalisering – framtiden för tandvården

Det råder inte längre någon tvekan om att tandvårdens framtid kommer att vara digital. Riksstämman 2018 tar därför ett helhetsgrepp på digitaliseringen; från metoder och material till människor och maskiner. Hur kan digital teknik och konventionell god praxis användas ihop på ett framgångsrikt sätt? Få fortbildning för hela teamet, med fokus på vetenskap och klinik. Under våren får alla utställare ett erbjudande att sponsra delar av det vetenskapliga programmet.

Seminarieprogrammet består av ungefär 60 seminarier. Tandvårdspersonal som söker enklare, snabbare, mer exakta och effektivare arbetssätt ska definitivt besöka kongressen – som ser ut att bli den mest spännande hittills! Seminarieprogrammet uppdateras kontinuerligt – se här >>