Varför besöka Swedental?

- Odontologisk Riksstämma och Swedental är Nordens viktigaste mötesplats för svensk tandvård

- Odontologisk Riksstämma och Swedental är Nordens viktigaste mötesplats för svensk tandvård

Årets uppdatering för dig som arbetar inom svensk tandvård

Världen förändras i snabb takt, och att vara världens bästa tandläkare räcker inte längre lika långt. Alla yrkesverksamma inom dentalbranschen står inför en mängd utmaningar och en hel del press. Patienter har idag större valmöjligheter, vilket gör att de jämför priser och tjänster i större utsträckning. Det är inte många som går till en ny tandläkare utan att först ha undersökt sina alternativ online. Detta gör det personliga mötet ännu viktigare.

Här är några av dina utmaningar idag: Klinikchefer måste göra kloka investeringar – på kvalitetssäkrad utrustning, naturligtvis, men även på att öka patientflödet. Samtidigt är många skickliga tandläkare under allt för stor tidspress för att hinna med personlig utveckling. En del vill starta eget, men det är både tidskrävande och kräver nya förmågor och kunskaper.

Svaret på alla dessa utmaningar – och fler därtill – hittar du på Odontologiska Riksstämman och Swedental!

Best practice från hela världen

På senare år har Odontologiska Riksstämman och Swedental utvecklats till riktiga internationella event där yrkesverksamma inom dentalbranschen kan lära sig best practice från hela världen.

 

Helhetslösningar

Våra utställare har lösningarna för hur en praktik blir mer effektiv och framgångsrik, från utrustning till administration och IT. Dessutom kan du ta del av en rad seminarier och utbildningar som fyller i alla dina kunskapsluckor och uppdaterar dig på den senaste tekniken och metoderna. Och kongressen – som är Sveriges ledande kongress inom yrket – ger dig nya perspektiv på din egen framtida utveckling.

 

Det bästa stället att nätverka på

Med över 4 200 delegater på kongressen är det här det absolut bästa tillfället att träffa kollegor och experter från hela Sverige och utanför. Det är här alla samlas för att lära av varandra.

Allt på samma ställe

Det kanske bästa av allt – här finns precis allt under samma tak, under tre högintensiva och fokuserade dagar. Dessutom befinner vi oss på en av Sveriges mest attraktiva mötesplatser, på Svenska Mässan och Gothia Towers, mitt i hjärtat av Göteborg. Det är därför ett besök är ett väldigt effektivt sätt att spendera din dyrbara tid på!

Så här tycker våra besökare

”Swedental är en självklarhet att besöka. Det är den stora mötesplatsen för tandvård, ingen tvekan om det. Det är jätteviktigt att vara här! En fantastisk möjlighet med ett brett och väldigt högkvalitativt utbud av föreläsningar. För att hänga med i tandvården idag, även i den politiska debatten, är det viktigt att vara här. Dessutom har jag fått nya kontakter jag kommer använda mig av”
Yvonne Nyblom, Ordförande, Sveriges Tandhygienistförening

”Här på Swedental finns det alltid några nya produkter som är intressanta. Det är mycket att titta på! Jag har gått på massor av föreläsningar, mest om vetenskapliga rapporter, då får man senaste nytt. Jag håller ju på med lite forskning själv. Sedan tycker jag Future Lab var väldigt spännande”
Anita Alm, Specialisttandläkare, Folktandvården Västra Götalandsregionen

”Jag är på Swedental på grund av föreläsningarna och utställningen. Jag har tittat på maskiner vi tänker att vi ska köpa in som jag visste var här. Jag hoppades också att jag skulle bli intresserad av fler produkter än de jag kände till, och så blev det.”
Åke Hammarstrand, Klinikchef, KlaraLab Folktandvården Värmland

”Jag är väldigt nöjd med mitt besök på Swedental. Det är första gången jag besöker mässan och det har varit väldigt lärorikt och roligt. Jag har hittat mycket nytt material, nya lösningar och nya kontakter.”
Soghra Karimi Khoob, Tandhygienist, Tandvårdshörnan

Över

4 200 delegater

på kongressen

Över

13 400 besökare

från samma bransch

Seminarier och

utbildningar

inom den senaste tekniken

Best practice

från 180 utställare