Om Swedental

16-18 november 2022, Svenska Mässan

16-18 november 2022, Svenska Mässan

Ingenting slår det verkliga mötet

Ingenting slår det verkliga mötet. Särskilt inte i dentalbranschen. Vid det senaste mötet i Göteborg registrerades 13 346 besök och Odontologisk Riksstämma hade 4 202 delegater. Som Nordens tveklöst största mötesplats för alla som arbetar inom tandvårdssektorn är Swedental därför ett måste. Odontologisk Riksstämma och Swedental erbjuder ett gyllene tillfälle för hela tandvårdsteamet att samlas och träffa leverantörer i ett professionellt sammanhang.

Yrkesverksamma i dentalvården står inför allt större utmaningar och möjligheter än tidigare. Inte minst i samband med den utökade digitaliseringen av både vården och samhället i stort samt kravet på hållbarhet. Här träffar du kollegor i branschen och får en glimt av framtiden – med stort fokus på aktuella ämnen. Swedental innebär också en unik möjlighet att träffa gamla vänner och kollegor, och att stifta nya bekantskaper.

Odontologisk Riksstämma

Årets tema – Att möta vår tid
En tid av hisnande förändringar väcker många frågor. Klimathotet, hur påverkas vi? Vart hamnar vi med AI? Goda kostvanor för fler i välfärdssamhället, är det möjligt? Hur kan svensk tandvård bli mer jämlik över landet? Vi ger inblick, lyfter goda exempel, presenterar kliniska modeller och skapar debatt om dagsaktuella frågeställningar. Att möta vår tid, att utveckla och att utvecklas!

Läs mer om Riksstämman här

 

Få reda på senaste nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev