Odontologisk Riksstämma och Swedental

Nordens tveklöst största mötesplats för dentalbranschen på Svenska Mässan, 14-16 november

Ingenting slår det verkliga mötet

Ingenting slår det verkliga mötet. Särskilt inte i dentalbranschen. Som Nordens tveklöst största mötesplats för dentalbranschen, är Swedental därför ett måste för alla som arbetar inom tandvårdssektorn.

Odontologiska Riksstämman och Swedental erbjuder ett unikt tillfälle för hela tandvårdsteamet att samlas och träffa leverantörer i ett professionellt sammanhang.
Yrkesverksamma i dentalvården står inför allt större press och offentlig granskning än tidigare, inte minst i samband med den utökade digitaliseringen av både vården och samhället i stort. Här får du ett exklusivt tillfälle till att träffa kollegor i branschen och få en glimt av framtiden – med stort fokus på ämnen som berör digitalisering i branschen.
Swedental innebär också ett gyllene tillfälle att träffa gamla vänner och kollegor, och att stifta nya bekantskaper.

Vid det senaste mötet i Göteborg, drog Swedental det näst högsta besökarantalet i hela sin 42-åriga historia; totalt registrerades 14 390 besök. Dessutom var Odontologiska Riksstämman fullbokad med 5 200 delegater. Ytterligare bevis på att ingenting slår ett live-event!

Öppettider Swedental 2018:
Onsdag 14:e november 10-19
Torsdag 15:e november 9-17
Fredag 16:e november 9-17

Odontologisk Riksstämma

Odontologisk Riksstämma
Digitalisering – framtiden för tandvården

Yrkesverksamma inom tandvården har tre huvudsakliga mål i livet: att förbättra munhälsan för sina patienter, att använda sina talanger för att förse sig själva med ett bekvämt liv, samt att ha en karriär som är en konstant källa till glädje och belåtenhet. Odontologisk Rikstämma finns till för att hjälpa dig att nå dessa mål, i vad som har kommit att bli en allt mer utmanande och pressad miljö.

Konferensprogrammet består av ungefär 60 seminarier.

Det råder inte längre någon tvekan om att tandvårdens framtid kommer att vara digital. Därför är digitalisering vårt fokusområde för 2018. Hur kan digital teknik och konventionell god praxis användas ihop på ett framgångsrikt sätt?

Tandvårdspersonal som söker enklare, snabbare, mer exakta och effektivare arbetssätt ska definitivt besöka konferensen – som ser ut att bli den mest spännande hittills!