Future Lab

Provkör framtiden

Provkör framtiden

Provkör framtiden i FUTURE LAB

Målsättningen med Future Lab är att ge dig som besökare en skjuts in i framtiden. Att du blir mer medveten men också inspirerad och öppen för de möjligheter och utmaningar som kommer. Att du kanske börjar ställa dig de stora och små frågorna, blir peppad, och både själv och med ditt team börjar ta de medvetna stegen som gör dig relevant även i framtiden. Och kanske bidrar du till svaren på hur framtidens tandvård och hälsovård kommer att se ut.

FUTURE LAB är en upplevelseyta med besökaren i fokus. En resa som stör, berör och gör dig framtidspeppad. En vandring genom tre världar som måste genomföras i rätt ordning.

Upplevelseytan

Här konfronteras du som besökare med hur du egentligen kom hit och vad som hände på vägen. Du blir utmanad och tvungen att involvera dig.

 

Demoytan

Här får du som besökare provköra framtiden! Här finns teknik och tillämpningar som redan existerar, nästan existerar och sannolikt kommer att existera. Syftet här är att ge ett uppvaknande kring vart vi är på väg. En möjlighet att testa och känna och få dig som besökare att inse att du måste göra medvetna vägval i framtiden.

 

Dialogytan

Här får du som besökare, med upplevelsen och provkörningen i minnet, ytterligare möjligheter till dialog och kanske eftertanke i olika former. Lite mindre av traditionella föreläsningar och mer som ett torg av dialog och samtal med bland annat Dialogscenen.

Se filmer från FUTURE LAB

Till filmerna

Future Lab är ett samarbete mellan Svenska Tandläkare-Sällskapet och Svenska Mässan. 

Är du intresserad av att veta mer, kontakta:

Magdalena Rönström, Affärschef
Tel: +46 (0)31 708 82 04
Mobil: +46 (0)733 818145
magdalena.ronstrom@svenskamassan.se