Medverka som utställare

Swedental är Nordens största mötesplats för dentalbranschen

Din marknad finns här!

På Swedental träffas alla i dentalbranschen för att få en aktuell bild av forskning och nyheter, prata med gamla kollegor och knyta nya kontakter. Är ni intresserade av att delta som utställare 2020 är ni varmt välkomna att kontakta oss eller fylla i formuläret på denna sida när möjligheten att boka monter öppnar i januari.

 

Röster från mötesplatsen

Röster från utställare

“Det bästa med Swedental är alla spännande möten – här träffas både branschleverantörer och tandvårdspersonal under väldigt avslappnade former. Förutom att knyta viktiga kontakter för framtiden träffar vi kollegor i branschen och utbyter erfarenheter. Självklart kommer vi tillbaka nästa gång!”
Tobias Seger, HR-chef, Colosseum Smile

”Swedental är en självklarhet för oss sedan många år tillbaka, det är ju största sammankomsten för branschen. Vi har haft många besökare i vår monter och knutit några nya kontakter, precis som vi brukar. Vi känner oss nöjda med vår medverkan”
Jan-Åke Österlund, Mässansvarig, Dab Dental

Röster från besökare

”Swedental är en självklarhet att besöka. Det är den stora mötesplatsen för tandvård, ingen tvekan om det. Det är jätteviktigt att vara här! En fantastisk möjlighet med ett brett och väldigt högkvalitativt utbud av föreläsningar. För att hänga med i tandvården idag, även i den politiska debatten, är det viktigt att vara här. Dessutom har jag fått nya kontakter jag kommer använda mig av”
Yvonne Nyblom, Ordförande, Sveriges Tandhygienistförening

”Här på Swedental finns det alltid några nya produkter som är intressanta. Det är mycket att titta på! Jag har gått på massor av föreläsningar, mest om vetenskapliga rapporter, då får man senaste nytt. Jag håller ju på med lite forskning själv. Sedan tycker jag Future Lab var väldigt spännande”
Anita Alm, Specialisttandläkare, Folktandvården Västra Götalandsregionen