FUTURE LAB - The Story

Se filmen som sammanfattar upplevelseytan Future Lab, på Swedental och Odontologisk Riksstämma 14-16 november 2018.

Störd, berörd och framtidspeppad

I Future Lab fick besökare provköra framtiden!

Dialogscenen

Se programpunkterna som var på Dialogscenen i FUTURE LAB.

Provkör framtiden i FUTURE LAB

“Stort tack alla besökare och deltagare som tillsammans med de som bidragit till skapandet av FUTURE LAB, gjort upplevelsen till en succé.” – Robert Börjes, projektledare FUTURE LAB.

FUTURE LAB var en upplevelseyta med besökaren i fokus. En resa som stör, berör och gör dig framtidspeppad. En vandring genom tre världar som måste genomföras i rätt ordning.

UPPLEVELSEYTAN: Här fick du som besökare konfronteras med hur du egentligen kom hit och vad som hände på vägen. Du blev tvungen att involvera dig och bli lite utmanad.

DEMOYTAN: Här fick du verkligen provköra framtiden! Här fanns teknik och tillämpningar som redan finns, nästan finns och sannolikt kommer att finnas, som skulle ge ett uppvaknande kring vart vi är på väg. En möjlighet att testa och känna och få dig som besökare att inse att du måste göra medvetna vägval i framtiden.

DIALOGYTAN: I slutet fick du som besökare, med upplevelsen och provkörningen i minnet, ytterligare möjligheter till dialog och kanske eftertanke i olika former. Lite mindre av traditionella föreläsningar och mer som ett torg av dialog och samtal. Här fanns även Dialogscenen.

Se programmet för Dialogscenen här >>

 

Se alla filmer från FUTURE LAB

Till filmerna >>

Detta hände på Upplevelseytan,
Demoytan och Dialogytan

HITTA DIG SJÄLV

I UPPLEVELSEYTAN

Upplev distanskonsultation

i Demoytan

PRETALKS

CROSSTALKS

POSTTALKS

STÖRD

BERÖRD

& FRAMTIDSPEPPAD

Välkommen ombord!

Målsättningen med Future Lab var att ge dig som besökare en skjuts in i framtiden. Att du blir mer medveten men också inspirerad och öppen för de möjligheter och utmaningar som kommer. Att du kanske börjar ställa dig de stora och små frågorna, blir peppad, och både själv och med ditt team börjar ta de medvetna stegen som gör dig relevant även i framtiden. Och kanske bidrar du till svaren på hur framtidens tandvård och hälsovård kommer att se ut.

 

Hände mer på Demoytan:

UPPLEV

MIXED REALITY

I DEMOYTAN

TALA MED NÅGON

DU ALDRIG TRÄFFAT

INNOVATION

SOM NÄSTAN FINNS

DAGS FÖR ETT RIKTIGT

WOWMENT

Future Lab var ett samarbete mellan Svenska Tandläkare-Sällskapet, Folktandvården Västra Götaland och Svenska Mässan. Upplevelseytan låg på våning 2. 

Är du intresserad av att veta mer, kontakta:

Robert Börjes, Projektledare
Tel: +46 (0)706 834481
robert@gooder.se

Magdalena Rönström, Affärschef
Tel: +46 (0)31 708 82 04
Mobil: +46 (0)733 818145
magdalena.ronstrom@svenskamassan.se